7 populaire Amerikaanse internet dating programs en websites voor als je naar de VS gaat

De Verenigde Staten is actually de onbetwiste zwaargewicht van online dating. Online dating sites in Nederland kan bijna lange na niet tippen aan de omvang en aantallen van de Amerikaanse datingmarkt.

Dat try ook niet zo vreemd found een bevolking van meer dan 325 miljoen 1 . De laatste cijfers over de relatiestatus van Amerikanen laten zien dat 29 procent van hen one was. 2

Wie een snelle calculatie maakt komt erachter dat er dus bijna 100 miljoen singles zijn in de Verenigde Staten. Een groot deel daarvan are actief op ??n Biracial dating app van de vele datingsites of apps die het secure rijk try. De beste web datingsites in de Verenigde Staten hebben miljoenen leden. Zelfs de tweederangs online datingsites hebben een marktaandeel found honderdduizenden leden.

Klaar fulfilled swipen?

“NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen satisfied inhoud die iets ?chts zoeken.” Bekijk de leukste singles

Sta je op het punt naar Amerika te verhuizen en wil je alvast wat mensen leren kennen of verblijf je tijdelijk voor je studie in het beloofde land? Je kunt vanuit Nederland al op zoek gaan naar mensen perish je daar wilt ontmoeten.

Er is voor elke doelgroep of market een datingsite te vinden, maar deze zijn niet drukbevolkt in ieder deel van het land. De volgende datingsites en software zijn dat wel found ieders een indrukwekkend aantal leden.

1. Tinder

In elke toplijst over online dating programs mag Tinder niet ontbreken. Hoewel het zich vooral op jongvolwassenen richt heeft het de manier waarop online daten werkt veranderd. Waar andere internet sites werken came across uitgebreide profielen en inventieve persoonlijkheidstesten maakt Tinder het simpel. Wie niet wil nadenken en wil vertrouwen op de eerste indruk is Tinder de oplossing. Swipe naar hyperlinks om iemand af te wijzen, naar rechts om te liken. Geen moeilijke beslissingen, meer impulsiviteit en profielen keuren came across je reflexen.

Hoe eenvoudig het ook was, blijkbaar werkt het goed voor sommigen. Iedereen kent immers wel iemand die een relatie (en kinderen) aan een gelukkige swipe naar rechts heeft overgehouden. Tinder was momenteel de populairste internet dating app ter wereld, found een extreem lage drempel om deel te nemen. Je bent werkelijk binnen een minuut aan het vegen tussen profielen bij je in de buurt.

2. Bumble

Opgericht home een ex-Tinder medewerker is actually Bumble op weg om juist perish grote internet dating app aan te vallen. Bumble onderscheidt zich op ??n belangrijk punt van Tinder: het geeft de macht aan vrouwen. Dit doet het op een manier waarbij vrouwen de controle krijgen bij een complement. De vrouw moet namelijk het eerste bericht versturen, de man kan dat niet. Als ze dat niet binnen 24 uur doet dan verdwijnt de fit voorgoed uit de lijst fulfilled matches. Deze werkwijze helpt vrouwen om lastige suits te voorkomen maar ook voorkomt het dat er te weinig aandacht aan de matches wordt besteed.

De nieuwe benadering van online daten slaat aan; Bumble try met een felle opmars bezig in de Verenigde Staten. Het succes is actually vooral afkomstig van de manier waarop de online dating app werkt. Doordat het vrouwvriendelijk are zijn er steeds meer vrouwen perish het proberen. Uiteraard heeft dit het gevolg dat er ook steeds meer mannen naar de dating application trekken omdat daar de vrouwen te vinden zijn.

3. Fit

Van oudsher try complement de marktleider geweest van de virtuele datingwereld in de Verenigde Staten. Het was ??n van de eerste datingsites ter wereld en jaar na jaar heeft het de positie van marktleider weten te behouden. Wat ooit begon came across complement try inmiddels uitgegroeid toddler het machtige fit class, het moederbedrijf van vele datingmerken. Dat betekent echter niet dat fit zelf verwaarloosd is door het succes van de ander titels. Fit weet nog altijd de juiste snaar te raken bij vele Amerikaanse singles. Het voortdurend evoluerend matching-algoritme helpt je bij het vinden van een potenti?le relatiekandidaat waarbij het kan zoeken in een grote database satisfied serieuze leden.

De singles die niet van het oppervlakkige gedrag op Tinder houden kunnen bij Match op zoek naar meer diepgang en serieuze leden perish moeite doen voor hun contacten. Wat dat betreft lijkt Match op Lexa in Nederland; een oude vertrouwde datingsite voor serieuze relaties. Met de slogan “#one in times, relaties en huwelijken” gaat Match voor het imago van een klassieke on the web matchmaker.

4. Zoosk

Zoosk was opgericht doorway een duo van Iraanse immigranten en heeft een solide reputatie als online dating app. Oorspronkelijk got deze application bedoeld voor marktonderzoek op Twitter waar gebruikers video’s konden uploaden en beoordelen. Naarmate meer myspace gebruikers pass away application installeerden kwamen de oprichters erachter dat de application gebruikt werd om te daten. In 2014 are Zoosk daarom overgestapt naar een ander product. Bij dit product moeten gebruikers abonnementen kopen om berichten naar elkaar te kunnen verzenden.